TripAdvisor   facebook

 

Acasa - Despre fermaFerma Animalelor
s-a deschis in luna Iunie 2009, in proximitatea Fermei de Lapte Pantelimon, investitia fiind desfasurata pe o suprafata initiala de circa 1 ha, in orasul Pantelimon, la numai 12 km de Piata Universitatii (cca. 4.5 km de la Cora Pantelimon). In prezent suprafata totala a depasit cca. 4 ha.Activitatile au loc preponderent in aer liber. In Decembrie 2014 in urma renovarii unui hambar vechi am deschis si un spatiu cu interior incalzit astfel incat copiii vor putea sa cunoasca animalele noastre domestice pe tot parcursul anului. (Click aici pentru a vedea mai multe poze recente din Ferma Animalelor)Echipa noastra doreste sa va ofere o ambianta echilibrata intre aspectele educationale, de agrement, rurale dar nu in ultimul rand de distractie. Astfel, copiii pot:
 
    - sa invete de la personalul nostru cite ceva despre fiecare animal in parte.
    - sa se plimbe cu poneii (activitate optionala, contra cost)


   
    - sa vada cum se mulge o vacuta (pentru grupuri)
    - sa dea mancare la caprite, iepurasi, ponei, gaini, etc
    - sa se bucure si sa se joace intr-un loc special amenajat si bine securizat 


   
   - se isi serbeze ziua de nastere la noi, alaturi de prieteni si animalele preferate (activitate optionala, contra cost)

Ideea ne-a venit in urma cu cativa ani cand copiii nostri luau pentru prima oara contact cu animalele din Ferma de Lapte fiind fascinati de interactiunea cu acestea. Dupa calatorii de documentare (in Marea Britanie) am ajuns sa punem in practica conceptul de "farm park" si la noi.
Increderea pe care am capatat-o dea lungul primilor ani de existenta ne-a convins sa dezvoltam in continuare acest loc unic in Romania, in care copiii cu varste intre 0-8 ani sa petreaca momente fericite alaturi de familie, colegi si prieteni.

Foarte multe gradinite si scoli ne viziteaza, oferindu-le celor mici o alternativa exclusiva la programele educationale existente.

Ferma Animalelor este o afacere de familie, apartinind familiilor Petcu si Manea si se gaseste in imediata proximitate a Fermei de Lapte Pantelimon (www.fermadelapte.ro), fiind o noua latura a activitatii acesteia. Ferma de Lapte functioneaza de mai mult de 35 ani, fiind una din fermele de elita ale Romaniei.