TripAdvisor   facebook

Contact


Dinspre Bucuresti

Cu transportul in comun:

Puteti ajunge la noi cu linia de maxi taxi 547 care circula pe traseul Obor (Kaufland) – Piata Obor(str. Ziduri Mosi) – Sos. Pantelimon – Cora Pantelimon – Ferma Animalelor.

Capatul liniei 547 este la 500 sute de metri de Ferma Animalelor, distanta care poate fi parcursa in 7-8 minute.

Linia 547 circula dus intors pe ruta mentionata, la un interval de aprox. 15 minute.

Cu mijloc de transport personal:

Pentru a ajunge la noi puteti lua ca reper magazinul Cora Pantelimon. Acesta se gaseste pe Sos. Pantelimon, la capatul tramvaiului 14.

De la Cora, pana la noi la ferma, sunt aprox. 4,5 km. De la Cora continuati pe DN3 spre orasul Pantelimon. Treceti podul peste lacul Pantelimon si apoi pe langa insulita de pe dreapta, pe care se gaseste fostul hotel Lebada.

Dupa 200-300 m veti vedea pe partea stanga o biserica. Parasiti DN3 si faceti stanga pe langa biserica, pe strada Tudor Vladimirescu din orasul Pantelimon. Daca nu ati observat biserica puteti continua pe DN3, treceti de statia Lukoil si de dealerul Peugeot, intrati in sensul giratoriu si iesiti din el pe a treia strada la stanga (vezi schita).

Dinspre centura Bucuresti

Punctele de reper de pe centura sunt Fabrica de bere Tuborg de pe DN3 sau Fabrica de paine Titan de pe Sos. Cernica. Parasiti centura si indreptati-va catre Bucuresti, continuati drumul pana intrati in sensul giratoriu si iesiti din el la dreapta pe langa scoala.

Continuare drum indiferent de ruta initiala

Continuati pana la urmatoarea intersectie care este centrul orasului Pantelimon, unde veti vedea un sens giratoriu, o scoala si mai multe magazine mici.
Faceti la dreapta dupa scoala si continuati pe strada Sf. Gheorghe pana cand ajungeti la capatul liniei de maxi taxi 547. Ar trebui sa vedeti o multime de microbuze, sunt mereu acolo...

De la capatul liniei 547 faceti stanga si apoi urmariti strada principala catre dreapta. In capatul strazii suntem noi, chiar inainte de Ferma de lapte.

Urmariti semnele de directionare de pe stalpi.

Coordonatele GPS sunt: 44.467743,26.209898

Va asteptam cu drag!
SC Agroindustriala Pantelimon SRL (Ferma Pantelimon)
20, Str. Sfantul Gheorghe, Pantelimon, Judetul Ilfov

Tel.: 0735 309 175
Tel.: 0725 921 629

E-mail: info@fermaanimalelor.ro

Ferma Google Map
Vezi locatia fermei
pe Google Maps
 
Instructiuni PDF
Instructiuni detaliate
si harta (format PDF, in romana)

Lasa-ne un mesaj online:

* va rugam sa folositi acest formular
pentru mesaje legate de site, propuneri, etc.

Daca doriti sa ne trimiteti fotografii
facute in timpul unei vizite la ferma,
va rugam vizitati zona Galerie Foto.